Wednesday, December 3, 2008

The 'P' Word =p

guess what?? just got my license hooreyyyy!! huhu..im so happy..seksa tau enggak tunggu dpt that P..oppsss cop2..jgn ingat i had failed so many times.. sekali je tau dah pass..cme sbb blaja sane blaja cni tu yg asek tangguh my jpj test..hehe.. im excited about it..hhahaha..so now dah ley sewa kereta!! lalalalala~ huhu...guess what ramai gile fail.. time bukit cuak bangat sih.. road test ok ja.. dpt jpj relak..huhu..tapi parking lak ai garang nk mati pegawai yg jge tu.. huh..ade satu org tu..die dah masuk parking..elok je..then die kuar r dr parking side n nk wat u turn..alamak aih..tibe2 pegawai tu marah.." eh..saya x nampak awak masuk side parking pon.. nape kuar n x angkat tgn. dah2 awak buat semula..mase berjalan..cepat" yg student tu aku phm r gile cuak kan.kne jerkah camtu..adui..panik nye pasal die kuar terus..slack tul terus fail..sian seyh..then ade swg agy student ni..die masuk parking cun2 jew..tibe2 alamak goyang sket satu tiang.. tarek handbreak!! awak kuar jap" pe ntah die ckp kat dak tu..terus dak tu berlalu meninggalkan kwsn test smbil nanges2..siankan..ingt murah ke nk repeat test..?? aku phm bangat r weyh..aku dah r lak tak turn tok test agy time tu..tgk sme tu cuak gile.. adui..tibe-tibe..!! "elyana yazmin!!" terus ler aku bgn dgn dup dap dup dap jantung aku.. aku dah r tak ingt jln test mati la aku.. cuak nye pasal ,lupe aku nk turun handbreak patut kete x jalan..hehe..sengal kan aku..naseb tester bek..haha..xpe2 smule..kuang3..huhu..so jalan gak r kete tu..jalan?? smooth..aha..mybe aku se tester frendly kot..so hilang gemuruh..hahaha.. selesai je road test.. bukit lak..adusy.nampak je muke pegawai tu..cuak semuler aku.. seram sejuk aku..turn aku no 3..depan aku de due.. adui..bile start test je..first lepas..second fail..coz berundur..turn aku.... adeh... cuak !! takpe jln jer..tawakal..cantek dah naek..benti pon cantek..bile nk jalan sme ok..tapi aku x tahu r pe jd..cam nk terundur..adui..handbreak tu toek tul.. senye r pasal handbreak..kalo sekali xpe ni nk mauk tige kali jd ctu..aku se dah 3 kali ni..fail r aku..pehal r aku cuak sgt..aku raup muke..aku pndg tester.. mke aku cam nk kate turun r..fail r tu.. adui..baru je nk buke kete.. pegawai tu senyum n gelak.. " yang awak takut sgt tu kenape..x fail lagi la..selagi tak berundur dr line kuning n mase 5 minit tak habis x fail..dah start kete balik..saye bukan mkn org.." eceyh..terase cam lega..aku pon bace bismillah..jalan semule..hahaha..lepas!!!! hooreyyy.. alhamdulillah =) hehe.. huhu.. tapi parking lak..tapikan sebab happy bangat n dah tak takut..cantek je parking..huhuhu...so tul r kate uncle robert..pompuan satu je..cepat sgt cuak..haha..bukan x ley bwk..tapi se takut tu lebeh2 sgt..huhuhu...so aku pass r lesen P hahahaha...bahagie..=) tu lah cte nye aku amek test ..haha..aku se bace buku agy senang hahaha.. pepon now aku dah de Lesen P aku bersyukur!! hehe..syukran..~

3 comments:

Ilham Liyana said...

cis aku dpt lihat ada pekataan toek digunakan.
muahaha~bangga2~
weh best gla dh lepas P..
aku dga aku pon cuak!!!!
waaa xmau amik lesen!

elyana said...

haha..cuak kan dgr cte aku..if ko ade kat tmpt aku time tu aduiai..mesti ketar r..huhu..alah..toek better sket..kang termencarut dlm ni x pasal..kite kne kontrol percakapan..huahuahua..=0..weyh ko xde lesen agy ker?? biar betik??

Ilham Liyana said...

huu betik la niii..
aku mnada lesen lg..
huaaa aku takot dow...
enta bila la aku nak amik..
hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...