Friday, January 2, 2009

The Brand New Year 2009!

huhu.. x sangke dah masuk 2009! wah2.. makin tue plak rasenye kan..ekekke.. padahal baru je masuk umur 19 dah dikire masuk 20 skunk...waaaaa..sadis2..xpe2..ilham n rakan2 ku ade ramai yg masuk umur 20-an sempena thun 2009 nih!! yehuuu=p.. hoho..namun ade yg mude juge malah ade yg lebeh tue pada aku..mane ade umur makin mude ye tak?? takpe2 aku menten berjiwa muda remaje serta keanak2kan lagi.. ekeke..namun sampai bilakah ia akan kekal begitu?? jeng2.. dah masuk tahun 2009 ni dah menandakan dah second sem aku dalam jurusan farmasi malah aku sudah memasuki tahun dimane umur ku akan menginjak ke awal 20an..waaaa..hilang zaman belasan tahun ku..dulu depan start ngan satu skunk dah start dgn due!! toek2.. tidakk!! aduih.. so byk perkare harus difikirkan sekarang ni!! seperti....................oh tidak! ape ye?? dalam otak aku se cam nk jadi budak2 je balik...herm namun tidak mungkin ku undurkan mase.. dah 20 ni..seperti sedia maklum kompem r aku kne concentrate blaja..farmasi ni ingt kos yg sng2 ke hah?...mahal lak tu dush2..loan pon dapat half je..melepas aku 770 sebulan..eyh2..dah tebuke cte len lak kan.. haha.. well ni list yg suppose dak 20an ade.. jeng2 hahahhahaha...
  • Lesen kereta
  • Laptop
  • Handphone
  • Frens
  • Self personality
  • Future ehem2..=p

wah2..aku pon tak tahu pe lagi yg patut ade..adui2.. but pe pon aku se sme dah ade cume self personality yg ade but slowly adapting with time..(well sentiase update dr mase ke semase tanpa pksaan).. jeng2 dalam byk2 ni je aku xde lagi.. yang agak merunsingkan pemikiran ku iaitu future ehem2..hahaha..paham2 lah ye..cne ni?? hahahaha.. sabar2..the tyme will come..umur 25 xde agy..dusy mmg pelik la tu kot.. sng sowh parents cari je sng..haha...ingt senang nk cari yg bagus2 skunk..huhu..well caye la..sedikit sebanyak semua org pk akan hal ini..antare pk secare serius atau tidak..aku n ilham macam mengalami mslh yg same..hahaha.. org yang dah ade pkwe xde pk mende2 ni..dah ade wt pe nk cri kn.. cme tgk r nt mereka ditakdirkan bersame ke tak..untuk rakan2 ku yg sudah berpunya aku doakan kamu dijodohkan bersame!! ahaha..

as for me and dak2 yg maseh mencari..teroskan usehe anda yeah,,tapi ingt batas2nyer..kuang2..blaja, family, agama still lebeyh ptg..hahhaa so "tangkap awak nanti" hahahhahahaa=)

5 comments:

Syafuan said...

hoi...apsal ciplak line aku? pastu x kasi kredit lak...

Ilham Liyana said...

ceh sapuan. ciplak line dia konon.
yg ank ciplak aku nye (-_-") boleh pulak?
sharing la sangat.orang amik dia nya xboleh.hahaha!
bwekkkk!!!

ps: Ouh LEMBU. :D

to el: arhhhh! terkantoi aku mengalami masalah yg sama cis! haha.
pape pun mari mencari yg terbaik.
kita masih muda.
yarghh go el go ilham go! haha.

adehs..

elyana said...

kehadpan ilham,
hahha..go! go! go! aley..aley..aley..here we go!!..haha..selak..ooppss terbocor rahsie hahaaha..xpa2..page aku toek2 ni je yg bace..ekkeke..

to safuan:
amek ko * star..haha,..credit tuk ko..ekekke..

Syafuan said...

Cehs...ko kata kat kitaorg toek? Ilham... dia kata kat ko toek... Attack ar dia...tarik2 rambut...Ayuh!!!

elyana said...

wah safuan x bek jadi batu api..ooo..nak melaga2kan kami berdua yg anggun ye?? kamu belum kenal siapa kami!! jeng..jeng..jeng!! hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...