Sunday, January 4, 2009

LoVely SUnSet=)

ngehngeh..hari ini..3hb januari 2009..ekeke,.. sepanjang hari yang x bape nak indah ni.. *sbb hujan..tapi rahmat gak.. sbb tido sgt lah indah di saat2 hujan turun sepoi2 bahasa ni kan..ekekke..makanya..aktiviti xdela menarik sgt.. aku bgn sgt lewat..mungkin kerana tido lmbat..plus x sedar hujan turun..aku tahu hujan turun pon bile ym ngan ilham *bru bgn tido terus terkam lptop terok tul anak dara..aha..nak wat cne org bujang..ekeke..x pasal..so dah bgn2 n mewangi2kan dri..kui2..mmg wangi dah pon aku ni a..haha..gediks.. aku pon teros ke..hmm..pe korang rase2?? buku?laptop?kemas umah?ekeke.. FYI..aku tersdr dri tido sbb lapar act... so makenye..ke peti sejuk la..cari apple juice n frozen chicken ball n daging burger ramly *smkn nipis nmpknye dgg Ramly, kne komen kt persatuan pengguna ni...hahha..make bersemadi ler mereka diatas kuali sblm transfer ke perot aku yg sgt la lapar..ekeke..n tbe2 chris pon dah balik di tyme2 aku ngah bersantap n menghafal abbv. latin tuk dosage form tu(bru nk sentuh stelah seminggu mnde tu diajar) kat living room kami yg xbpe nk kondusif *tapi ade sofa =p**wink.. sesudah kenyang..kemas umah r,..sapu2..sme..sidai baju..pe ingt duk umah duk goyang kaki ke.. dah ler beberape ari ni duk merempat kt umah u..terbengkalai umah aku..ekekke.. dlm asek melayan internet yg tak beri faedah ni sgt..aku se ngntuk.. maka tnpa disedari sudah kul 2 lebeyh..terok tul..cis2..pe nak jadi ntah.. lepas tu aku ingt nk stady..tapinye..sgt la buhsan..tetibe2..jeng..jeng jeng!! "ilham liyana is now online"... ekeke.. siap view my web cam agy..pe lagi..aku kaco r die.. smbil berceloteh ngan die n si nini tak tahan..aku mintak game farm maniac.. best wo!! hehhehe..dah siap2 download..ilham pon nk restart laptop die..so aku buhsan blik..ekeke..pastu duk chatting2...sdr2 dah kul 5 lebeyh*ni duk ralek chat ngan safuan r ni yg sengal..ekeke..so pe lagi aku perlu gerak ke rumah u ni..hahaha.. dah janji nk kuar tgk sunset.. eeke...eceyh..cam jiwang je kan..wuuuu..

......................................................................................................................................................................

dikala gerimis melanda bumi balik pulau.. aku, ninie, safuan n mas mule melangkahkan kaki ke satu hala tuju yang pastii.. apekah???..u ask me apekah n kemanakah?? eeeeeee..kan dah cte td..nk pi tgk sunset...hahaa.. jgn marew..kui2..nt cepat tue.. kami berjalan dgn happynye nek bukit*patut penatkan.. yelah hiking..tpi kami hiker modern..pakai jalan tar..hohoho..sesampai je..dusyh...click!snap!photos! ahhhaha~

pemandangan taman baru yg ade taman menan tmpt kami slalu men~

ni baru rendah kami hiking*hiking la sgt kan..ngehngeh=p

akue n ninie si tak tahan~


si safuan n mas yg sengaje berada lebeyh tinggi dr kami~

sunset yg x bpe nk jadi..sbb hujan..tapi sempoi..

nak gapai bintang xley..gapai matahari dah ler *wink..



kami!! the modern hikers..ekeke..


aktiviti melontar=)


kami yg sengal ngehngeh..=)

ni jelah aktiviti ptg yg kami buat..buhsan..kerna jaguh2 badminton negare x balik lagi..mereka ade special training kot..ngehngeh..hahha..tinggal lah kami yg dah mmg pro kat balik pulao yg serba "lengkap" ni..ekeke.sesudah je hiking yg sehat..kami pi melantak burger..wuuu..cane nk kurus pipi aku negh!! asek mkn je keje..blueks~

p/s: kepade rakan taulan lameku..jgn kecik hati jike tiade hal korang disini..nantikan ya..jgn majuk2 lagi yer.. otw ..drafting agy ni..ekeke.. kang ade bukan komen pon tapi xpe..asal korang x kate aku lupe korang dah..

4 comments:

Ilham Liyana said...

huhu..
aku tidoq time ni.
xleh p.
waaa~

elyana said...

tu la..tido je hang..ekeke..dah x dpt ikot..awalnye ko yg semangat..ekeke

Ilham Liyana said...

(-_-") huuu~

ali said...

nape kecik sgt gambar....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...