Monday, April 27, 2009

semester 2, tahun pertama 08/09..

huh..tamat sudah sem 2...secare tak lansung..tamat first year aku sebagai seorang student farmasi..yang tak cam student farmasi yg sepatutnya..aku ckp cni..sbb..aku xde gaye lansung cam student farmasi..ki3x..meskipun aku tau hakikat tu...tapi aku tak pernh amek iktibar nk berubah n fit in as a farmasi student..now aku dah tak relaks..post lepas aku kte aku relaks..tpi now..haih..resah..aku xleyh nk relaks..aku tau aku pasti repeat paper kali ni..bukan satu..mybe due..or mybe tiga..makin pk..makin aku rase..ya! aku pasti akan repeat paper sem 2..tpi x sme ok..ade yg aku se boleh bla r ..tpi ade certain..i just dun have faith in my luck..huhu..
ade certain org nsht aku.."dah usehe kan..so..xpela."..warghh!!..kalo aku usehe takpek!..ni xde usehe lansung..tpi xpela..mereka tak tau aku tak usehe..muke aku muke stady kot..lalalla~..
paling runsingkn aku..haih..sian mak ayah aku..ingt aku stady kuat..pdhl..enth pe aku wat..hmmm..
hihihi..tpi rajen r jugak dlm cetain2 hari dlm sem 2..cme kerajinan untuk thp dak farmasi..aku xkn capai..so cne aku nk dpt result sepatutnye tuk farmasi..lallalala~ hisyh..alasan sme tu..ki3x.. actually..sem kali ni..aku bertanggungjawab sepenuhnye atas kerepeatan paper..
org kate..x kuar result lagi..dah kate kne repeat..huhu..if aku usehe..aku tkkn ckp cmtu..n aku x resah..sbb..aku tau aku usehe..tpi usehe kali ni hampir kosong..jd..nk pass..haih..kalo pass..kali ni mmg naseb la..seyes aku kate..xde usehe lnsng letak..

okayh..sudah2..cite sal cuti lak..hahahahaha..
well cuti kali ni..mybe akan terganggu if result sem 2 ni ade yg lulus bersyarat or even fail..
mybe pertengahan bulan mei aku kne balik penang..
hope xdela kene repeat..
kalo tak..mmg kene dtg r..tpi
strictly aku dtg if dosage form kne repeat je la..
if subjek len yg kene repeat nt..
next time jela aku repeat..
pendek kate..bru aku terpikir awat la aku x wat elok2...arghhh
naseb bek tak beban ngn sem 1..kalo x lagi r tensen..
AKU XMO REPEAT!!!!!
tpi x gune kate skrg..patut dr awal aku nsht dri aku sal ni..
huhu..
terlajak perahu boleh undur..terlajak jwb exam..repeat la jwbnye..
hahahaha..

cuti?

kerja..
jalan2 ngn MR . B.F.F...
men ngan adek..
tgk downloads movies n dramas(se nye sme aku tgk dah(-_-") y)
men guli..(tipu jerh!!)

tu je la..
xtau nk wat pe dah..
sbb..aku dah enjoy sgt time exam..
arghhh...toeks sungguh ko ni ELLLLL!!!!!

p/s: sesal dulu pendapatan, sesal kemudian dah tak berguna~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...