Sunday, August 23, 2009

wow =o


wow!
tak sangka dah ramadhan..
nt tgk2..eh2..dah syawal..
ki3x..
baju raya?
hoho..
mama srh tmph kt png..
tpi anak die ni malas nk gi buat baju raya..
enth kenape..
aku ni laki ke pompuan??
OMG
biasanye laki lah yg buat tak kesah sal baju raya ni..
ni aku pon cam endah tak endah je..
enth kenape..bg aku baju bru sme ni..xptg..
yg ptg raye nt..dpt balik kg n spent time ngn family..
tu je pon..

kenape fikiran aku mkn lame..
mcm..aku rase free..x brt..
aku rase cam..
enth,,
FREE!

haha..ape aku merepek ni..
aku rase mybe sbb tgh busan ni..
hahahhaha..

menarik lak rase nk tgk..ape ending sem 3..
pe lah peristiwa2 yg bakal berlaku lepas saat ni..
ape jadi ngn kisah hidup aku..
bile pk balik..haah..bru 20 je umur aku..

jeng3x..

ok2..dah mereng..
hahahaha..

ok better aku gi start tgk2 lab manual physical pharm..
enth kenape..
aku rase..
ape mnde subjek ni??
pening2...
hahahhahha
=)

p/s: budak2 farmasi..kalau time wat report yg susah2 bese lah..akan jadi mereng..ki3x~

1 comments:

Tendou Sani said...

jom mereng sama2...(- -")

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...