Saturday, September 26, 2009

balik pulau?


yup aku dah balik pulau.....pinang..
n now..aku di balik pulauu..
banyakkk keje..
banyak kuizzzzzz...
semua tak stadyyyy lagi...
aku tensen..
tpiii
tensen ni buat aku jd lgi malaaaaaaaaaasssssssssssssssssssss...
n wat aku gile sket..
hahhaha..
serius..
aku fedup ngn keje..
sgtttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
die wat aku tak leyh nk enjoy time cuti..
sbb ganggu minda n jiwa aku..
aku buat dah part aku..
except yg compile nye part..
cozzzzz...aku tak tau la nk kte peee....
sgttttt.....disssaaaaapointttteedddddd!
aku se cammmm...
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ok!
actually,,
now moood akuu..
aku nak abaikan je sme keje...
aku nk compile cincai2...
sbbkan..
nape aku je perlu risauuuuu
same ade sme keje ok ke takkk..
whykahhh?????
aku nk jd cam org len..
lepak n cool je walau tau kerja sme cincaiii!
jdiiii....

aku nk jd ignorant r pasniiiii
seyeslyyy aku sdhh mlssss thp pe je dahh niiii
aku se seolah2..
hidup ni mmg nk men2 kan aku laaaaa,..
now ubah jd new el..
new me..
new attitude..
no more baek2..
aku nak jadi JAHAT!
kehkehkeh

aku nk tgk cne keadaan bile jg ignorant..
tgk sme cincai..
hahahahahahahaha..
best kot wat gtuuu..
well xdela cincai..
just xde lansg usaha nk berfikir sndri tuk wat kejeeeeee..

oh ye safuan..aku x dpt la nk ikot nsht ko jgn pk sal keje..
sbb kannnnn...
aku bukan jenis cmtuuu
sooo..silee ajar aku yeh..
bg aku jd ignorant!
hahahahhahhaha

yesh!

p/s: aku dah gile!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...