Monday, January 25, 2010

Lu bikin gua panas bai…

hoh mood aku tak elok malam ni..well dah elok kot..tapinye aku still terase kot panas kt hati ni..hek3x..so minta maaf awal2..if terase blog ni tibe2 jadi cam emo-cam-tahap-moksya.. arghhh stress tui la…aku actually ngah duk khusyuk n cerie hepy go lucky-siap-leyh-guling2-ketawa TIBE2…. aku dapat satu makluman? berita? Gosip? haih entah la.. tapi ia mengenai someone yg mmg aku dah tak mo tau die hidup atau mati.. mule2 xde la rase camtu..tapi pas berite? gosip? notis? aku terase panas la wei.. sbb ape? ???…

SEBAB AKU BODOH SANGAT KOT!!!!!

hua hua hua hua..

disini ego aku kate..

“ mampos die la, nak hidup ke nak mati ke..aku peduli ape”

tapi hatiku berkate ?

“hmm sampet hati beliau bermain kate dengan aku sdgkan aku hulur salam persahabatan seikhlas hati”

Disini ego aku berkate ..

“ hek elyh bai..ko ingt muke ko hensem sgt ke, ko baek sgt ke, x jejas la ko xde”

tapi hatiku berkate?

“hurm, mmg ramai yg hensem, ramai yg baek compare ngn die, aku hidup dlm ramai, aku punya ribuan kawan yang sungguh prihatin, aku punyai ramai yang menghargai, tapi still ko mampu wat aku xde mood malam ni..kenape?”

Disini ego aku berkate..

“ aku tidak kesah, aku tak de masalah, semuge kau berbahagie”

tapi hati aku berkate?

“ senang tul kau lupe … senang btol semuanya hilang sekelip mata..you build my hope, u crush everthing down…sdgkan aku kt sini seperti evanescene mendendangkan lagu my immortal

-->>>>my immortal-evanescene..

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
[Chorus:]

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me
You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me
These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
[Chorus]
I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along
[Chorus]

cait cewahhh ayat nak diabetes ! hahahaha.hua hua hua..~

actually, byk lagi ni x puas hati..tapi tgh2 taip entry ni..hik3,,superman muncul menyelamatkan keadaan..

aku terima panggilan tadi..dan die bisa buat ku tergelak..walaupon die bukan manusia itu..tapi die bisa buat hatiku yang panas menjadi sejukk.. terima kasih superhero ku =)

manusia itu mmg sudah ku tidak ambil kesah ttgnye..tapi berita? gosip? notis? mengenai beliau smpai kepadaku tanpa diundang..kepade pemberitahu itu..aku tidak marah sama kamu..aku marah pada diri sendiri kerana masih tidak teguh! aku mrh kerna ade unsur putar belit dr manusia itu..jadi usah kau merasa bersalah pada ku kerna menyampaikan berita itu…kau adalah kawan ku yg mungkin prihatin pada ku ;p

aku ingin memperkenalkan superhero itu, tapi superhero perlu dirahsiekan atas sebab2 tertentu..hik3x..terima kasih superhero ku =) u make my day..

xlupe juga kepade ahmad shaheer fareez ..hek3x..kerna sejurus lepas  superhero kol, die pula datang menceriakan diriku..hik3x..walauponn pada awal aku agak dingin dan xde mood..

oh ya kawan2 yang ber-yahoo-messenger-dengan-ku selepas status di YM ku berbaur sdh dan marah.. aku ucap ribuan terima kasih kerana kau semua mmg cun dan kacak la! hak3x

sani, kau mesti bace blog aku..jadi in advance aku ucap terima kaseh, sbb aku tau..ko sure bace sbb ko dah tau aku nk wat entry marah malam ni hahahahahha~

sesungguhnya, saya tahu, saya tidak keseorangan di dalam alam fana ini, terima kasih kawan2 ku..aku kembali bersemangat kerna kamu semua ada =) phewwittt hek3x ~

“ aku cuma seekor burung yang terbang bebas diangkase, pernah terjerat dan di sangkarkan, tapi ku bebas kembali dan terbang bersama burung2 di angkasa, ku lebarkan sayap dan menyambut persahabatan baru..ku gembira dan ku ceria, namun .. phobia disangkarkan masih ada..tapi ku akan gagah menempuhi hidup ini..kerna aku adalah aku”

peace (^_^)y

hek3x.. kenape cam BM aku semakin ok ni??? herk ..ki3x.. kepada manusia itu..ku tidak mahu kau, tapi ade satu yg wat gua panas ..iaitu bile persahabatan ikhlas itu kau cemar dengan kata2 nista..hek3x.. tpi itulah diri kau..maka ak terima dan aku angkat kaki n belah ..ngeh3x~

p/s:

nak jugak post entry ni..sbb aku mls nk tulis entry len..dah sprh jalan smbg je la ki3x.. lagipon 3 kali aku stuck taip entry ni..n dri mood gile babeng panas now dah cejuk cam ABC ki3x..siap warna warni lagi ABC ni.hahahha~

11 comments:

] peiju aquilani[ said...

aku cuma seekor burung yang terbang bebas diangkase, pernah terjerat dan di sangkarkan, tapi ku bebas kembali dan terbang bersama burung2 di angkasa, ku lebarkan sayap dan menyambut persahabatan baru..ku gembira dan ku ceria, namun .. phobia disangkarkan masih ada..tapi ku akan gagah menempuhi hidup ini..kerna aku adalah aku...
_____________________________________
errr el..ko burung ke?? o.0

ELYANA YAZMIN =) said...

tgk ko maseh mengondem aku..hahahha..pijus tengin..ki3x..~
aku ibarat seekor burung la~

Ilham Liyana said...

huu. nanti boleh story kat aku tak? kekeke.

] peiju aquilani[ said...

alaa el..
aku kn ske guraw2 ng ko..
hahah..maap loorr klo trase k!

ELYANA YAZMIN =) said...

piju: hek3x..aku ok la ngade..ki3x..aku dah gelak2 melampau dah ni..ki3x..sbb..cerie thp btol2 cerie dah ni..hik3x.. tau ko ske gurau ngn aku..hek3x..dah bese dah..ki3x =)

t0astedbreaD said...

ilek neng..jgn ribut2..tenang aja kok..hehe..ttbe ckp bhs indonesia nehhh..

Syafuan said...

sanso gateun... :D

wawaa shah said...

adeh elll...jgn ribut2..relax...

blueCITY said...

salam

kalau panas sila pasang ekon ya
tak pun pergi mandi

heeeeeeeeeee

Tendou Sani said...

no probs pres...:D:P

Faarihin said...

saya dah tak emo2 dah.. kejap je emonya, lama2 oklah.. hehehe.. (^__^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...