Sunday, January 10, 2010

ohhh tidakkk!!!!


aduiiyaiii..
aku bru lepas install windows live writer and snagit..
so that working space aku nk berblog lengkap..
jauh lagi perjalanan aku sblm aku pndai nk blog2 sal2 mnde
berfaedah selaen cerite hari2 aku..
ni sme aku belajar kt Jom PHP r..
tapi snagit aku trial lak...
takpe2..nt ade mase aku try tgk lagi search..
tapi lepas dah pnt men2 install ni..
aku terase perot aku mkn lapar lak..
tangan aku gatal je nk menaip..
tapi last2..aku makan smbil tgk antoo fighter..
x smpai 5 minit aku rase bosan lak ngn cite tu..
akibatnye aku buka cite Your Beautiful..
dan malangnya....
aku dahhhh..

ADDICTED!!!



oh tidak..
cite die cam ala2 coffee prince la..
lagu dlm cite ni blh thn gak!..
ni bru episode pertama...
n aku stop jap nk update blog..
lagipon bru pas siap mkn..
adeyh..
omomomomomomomo
ape nak jadi niiii..!!!!

toink3x
nt aku nk story sal application aku nak install so that aku nk tulis entri pon sng..
& of course nak share sal cite yg aku tgh tak sbr nk tamat tulis entri ni mlm ni tuk pi tgk..

hehehhe..
.
.
mintak diri dulu ye~

p/s: argh! nak pi tgk cite! ki3x..chow chin chow~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...