Sunday, January 10, 2010

sunday mowning..


sunday morning ni..
aku bgn lewat..
ni semua gara2 mengedit blog mlm td..
namun berjaye lah tukar..
just ade widget aku tuk link2 kwn2 aku dah hlg..
ade skit je diselamatkan..
tapi hope tak saket mate n bising r da blog aku ni..
dulu merah menyala, pastu xleyh nk pause lagu..
just ade lagi kurang blog aku ni..
ni aku bru register nuffnang..
tgk blog org len ade..
aku pon ikot..
tapi still tak phm ape sbnrnye sistem nuffnang..
tapi aku akan slow2 blaja..
aku ni bukan minat membace fakta sgt..
(tapi cne entah sesat masuk farmasi sbb tu result pon xde la gempak)

blog ni byk dah kurang nye..
if dulu aku dah letak dah..emoticon monyet2..
tapi now dah tkde..
mozilla aku wat perangai dulu..
if tgk entri dulu2 ade la lagi gmbr monyet2 tu..
(-_-")

sedeyh2..
aku mmg teringin je upgrade agy blog aku..
tapi...
malas?
xde mase?
entahlah..

aku if nk ngadap ni..
aku nk ngadap terus..
nt tak jadi keje len..
dah r masuk sem baru dah ni..
aduiyaiiii

*tapi tak gak aku study kt umah ni.ko ni elyana yazmin memangla comel pelik
.

hak3x
k r..mari2 kita masak2..dah tengahari ni ha!!
x makan aku kang ..weeeeeeeeeee**

wink**0


p/s: hope nt aku leyh upgrade blog aku dgn lebeyh baek, atleast aku dah set matlamat n objektif! =)

4 comments:

Dak Wan said...

ok gak ni. Teman pon dalam proses gak. Hehehe

elyana said...

hehe..bgs2..mari kite proses upgrade blog! weheeeeeeeeee ;p

Ilham Liyana said...

ala lagu kat blog takyah buh pun xpe. rmai org xska sgt blog yg ada lagu. nnt org pause. haha.
lebey tenang baca tanpa lagu. ^^
blog ank dh makin cntik. good2!
tapi aku plak dah yg jenis malas update belog aku.
haih~

elyana said...

ilham: haha ..bese r..duk umah sensorang..kebusanan wei..atleast ni aku ade mnde nk wat rase tak sunyi sgt..ki3x..tapi pas ni dah start sebuk..entah aku akan rajen ke tak lagi update..tpi aku rase update je kot..ki3x~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...