Saturday, January 9, 2010

under construction = )


xde kijo aku ni..
gatai2 pi tukar template yang tak menjadik..
amek mase yang lame la ni nt sblm belog aku tui2 siap.
adeyh
(-__-") Y

punye try r nak tukar background or template..
ade hlg r widget..leceyh tui..
aku lak jenis x ske ngadap mnde ni lame2 tyme2 cni..
kalo btol aku xde keje ha..tyme tu nk ngadap satu hari pon takpe..
cam mase mule2 wat blog ni ha!
aduiyaii..
bukan tak teringin nk tukar2 template..
tapinye..
kemalasan itu sgt r dasat tuk men tukar2 template ni..
leceh gile aku rase..
hahahahahaha
tgk2 last aku install balik template lame..
hahhahha
nt aku tui2 ade rase nk ubah..aku ubah r.ki3x
time tu jgn jeles..
hahahha..
if aku tui2 nak nt..
mmg aku wat elok2 belog aku ni
hahahaha
el gile!
eeeeeeeeeeeeeeeee

p/s: pe la ko ni el..xde ksbrn lnsg..aku tabik r sape yang rajen tukar template blog ni. mmg korang gile rajen!

4 comments:

Ilham Liyana said...

comellllll... hahaha tahniah2 dah berjaya tukar. :D

elyana said...

hahha comel ka? penat aku ngadap satu hari ni duk cari weyh..hahaha~
saje nk isik mase lapang..duk srg2 kt umah ni buhsan!

pudding pie said...

sungguh cute template blog ni
berbaloi-baloi kan? hehehe

mmg payah nk tkr template
sye pun mls tp nak tkr

elyana said...

Pudding pie:
btol..btol..btol..(upin ipin)
tapi berbaloi r bile dah tukar..sblm ni merah menyala.ade org ckp skt mate nk bace.hope yg ni ok la.tpi akan kaji lagi tuk memantapkan appearance blog! weeeeheeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...