Thursday, January 21, 2010

windows live (msn) ~

BEFORE

setnsrtu,

gile penoh inbox aku..ces..actually ni sme dr thn 2007, frenster nye pasai r.. penuh jep..time tu bodo2 lagi. malas nk delete la pe la..x buke email la..

now, msn aku ni, ialah email formal aku for any work yg aku involve, cam kelas, IPSA, MYPSA, MPS dan sbgainye..

so amat important la, jadi aku mls r srbt2 ngn email2 lame aku..makenye hari niiii aku mendelete sme mnde tak ptg! dr beribu2 tgl 200++ je aku nye email yg bergune.hahahahha

actually, thn lepas aku dah start delete, tpi yg emel 2007 tu aku mls,,sbb byk sgt..tapi rini aku berjaye! hahahahahha

TAdaaaa!!!!!  ki3x~

war5jtnyu7t

ni lah hasil nye, sme aku dah delete..tgl yg ptg2 je.yes! xde keje, perkare ni agak amek mase aku..so now aku mls nk update len blog! aku nk kene wat esaimen yg bertimbun tu..adious amigos!

p/s :

kenape aku rase keje aku mkn byk, tapi aku tak reti nk start mane dulu! warghh! pdhl aku dah ade planner tpi tak ikot, ELYANA sile lebih disiplin ek! ki3x~

5 comments:

Tendou Sani said...

delete ja suma...account friendster pon delete ja...puah ati! ekeke

Ilham Liyana said...

btoi3! hehe.

Ariff Shah said...

sila lebih disiplin ok!
=)

] peiju aquilani[ said...

satu ayt je el aku nk ckp...

---> pEmALAs! <---- X))

elyana said...

sani n ilham:
haha teringin gak nk delete tp nt r.ki3x.biar lu~

ariff:
haha.BAEKLAH! hek3x. ki3x =)

piju:
tu ayt ke perkataan tu?? cube ko cek balik.ngahahahha boo! ki3x~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...