Wednesday, January 20, 2010

wooot!

Diz Chinese New Year holiday..

i nak pergi GENTING HIGHLAND ..wallaoooweiii! hahaha

so rancang2 ngan kawan2 r smlm kan.ki3x~..

semalam mase nk pegi mkn, while in the car nyanyi2,

TIBE2!

syafuan: el…ko… genting x? aku tak bape nk dgr soalan die sbb ajis toek sebuk nyanyi2

akue : hmm..aku tak tau lagi la..aku dpt tiket tu, tapi ta leyh pkai time chinese new year..bla bla bla…bla..

semua org kecuali el: 

  ketawa terbahak2 yg tak sopan lansung.

mereka adalah si ajis toek, sani tensai, syafuan meganesday, dan si unggun ilham.

ha?? ha?? ha?? ape?? ape??ape??

rupa2 nye!syafuan tanya aku sal KEDAI MAKAN GENTING..tmpt kitorang nk gi makan pada malam semalam!

cisss!! bedebah korang gelak kt aku.!

hek3x

moral of the story:

jgn taksub sgt ngn mende2 dlm kepale, be present lah dgn situasi! wahahha nt jadi cam aku. BLURR!

P/S : aku tak tau mmg diorng nk kenekan aku, or sbb mmg aku blur sgt.hahahahahhaha. neweys! aku x sbr nk gi genting ni!! weheee! yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

11 comments:

Siti Salwa Hanim said...

xmo ajak aku pong..!

Syafuan said...

org seyes tanya pasal kedai makan... ko jer yg ralit...

si unggun ilham??? unggun api tu ekh?? huehuehue

elyana said...

wawa: ha? jom2 join! hahahha. aku ajak dah ni.ki3x

syafuan: haha tu r pasal..malu lak rase..tapi dah bese..korang je pon..hahaha bukan org len..whaahahha

aied @ sofia said...

saye pon g genting, on feb 13th.

elyana said...

aied@sofia:
wah yeke..nt leyh jupe2.ki3x..ececeyh.tak sngke2.entah2 ramai je blogger dikalangan org2 kt genting.hahahha..pastu nt sme balik cuti buat entry sal a trip to genting ki3x~

aied @ sofia said...

a'ar kan. scre xlangsung bley wat trip 4 bloggers on that day. hihihi.

elyana said...

aied@sofia:
good idea gak tu.ki3x..pkai duit nuff nang r! ekekekke. bajet byk sgt.pdhl bru seminggu pkai nuff. nuff pemalas.asek tito je.ki3x~

Ilham Liyana said...
This comment has been removed by the author.
Ilham Liyana said...

wey apesat aku si UNGGUN ilham? ahahahaha.. =.=

haish! ank yg ralit lah org ckp genting kedai mkn nuh.. hehe..

p.s: aku pon xsbaq dh nak pi genting!!! jejom! :P

Aziz a.k.a Ajis said...

apesal aku tibe2 ader dalam cite nih?
aku xgelakkan ko pon!heh aku baik sopan,beribawa haumm..

apesal aku toek?

elyana said...

ilham:
entah r nape unggun..tak silap aku mase aku mule2 men blog mmg ltk ko unggun.tak silap sal kite kate dak umah U unggun2 belake aku rase.hahahahaha

ajis:
hahahha..ko TOEK~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...