Saturday, February 27, 2010

aku tersangat blur..

pesanan awal..if takmo bace personal nye entry..jgn lah buke..sbb kamo akan pening seperti saye..sesungguhnye..saye sedang pening memikirkan diri saye yang semakin hari seolah2 cam tiada jiwa dan hati..hua hua hua..mengapakah??? hadei..ini lah ape saye rasa..dan inilah antara monolog2 dalaman sedang hebat main dalam kepala…huuu..yang best hati saya cam xde ape2 je cam xde link dengan otak..hahahha~

Aku rasa aku dah bukan diri aku..

aku still diri aku..

aku masih nur elyana yazmin bt mohd redhuan shah edwin..

nak kata aku ade problem dalam hidup aku..

TIDAK..

nak kata aku tak happy..

TIDAK..

nak kata aku buzy?

oh MEMANG BANYAK KERJA..

tapi aku still cool bebeh..hahahha..

aku kini pandang sesuatu cam dah xde makna..

seolah2 jiwa aku kosong..

tiada perasaan..

adalah aku sudah jadi STONE COLD?

entahlah..

hidup sangat OK semenjak dua menjak ni..

i can say its like almost perfect..

i met someone yang bg aku OK..if aku masih NORMAL..

sure in no time aku ON je..hahahha

tapi NOW..KINI..

aku dah tak normal..

eh.?? bukan aku ade cacat ke apa..

cuma..

ade something dalam diri aku dah hilang..

yang buat aku cam STONE COLD gila..

aku sudah tidak mudah di impress..

aku bukan elyana yang amek berat dan hurm..adelah part aku yg ramai tak tau..tapi part itu yang wat aku lengkap..now die dah hilang..jadi cam aku dah x lengkap..

alah cam puzzle hilang satu piece puzzle untuk lengkapkan semua..

aku cam bukan AKU..

aku masih mempunyai jasad yang sama..

pemikiran yang sama..

tapi “something happen to my heart”..ces tajuk lagu korea cite boys over flower..

hahahha

cam mane aku nak explen ye..

its like.. entahlaaaa..

KENAPA DENGAN AKU NI…..??? arghh stress

ape aku nak lagi??..semua dah cukup perfect..

why?? why?? why  am i so damn takde perasaan..

There is no use having a perfect life, if apart of my heart n my soul are missing..

aku tenang..tapi cam aku x dpt rase nikmat betapa perfectnya hidup now untuk aku..

n aku ade sedikit geram dengan diri sendiri..sebab aku tak reti nak explen ape aku rasa dekat orang lain so that orang lain phm..

pernah tak korang alami perasaan empty camni..

blh tlg aku tak??

mesti korang kate..gile budak ni..gile daa..ades( =.=”)

makanya ini malam..aku conteng dekat blog..hades..

senang cite..aku BLURRR sangat2 lah..

i want my missing pieces back!!!!!

coz..its so damn plain without it..

 

p/s: betol ke sanggup nk tunggu elyana yazmin ni ok balik..huuuu .. i really dunno  when is the time till the puzzle completes..and i really hope when the puzzle is complete i will give it to the ONE. 

 

4 comments:

deus X machina said...

chill ok
layan EPL minggu ni mesti ok
erk888

JAI said...

nice entry..apa2 pun kita update blogger terhebat

Mario said...

sebab chealsea klh kot...jgn la camtu rexie...msh ada peluang arrr...
kadang2 hidup mmg camtu...seme pun sama...nnt dia ok la tu...

ini q i L L said...

remaja mmg gitu. konflik diri memanjang. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...