Monday, February 1, 2010

ARsenal Tewas deNgan Man U..

TSK ..TSK..hahahhahaha.~

tu je..nak gi kelas chow chin chow..hahahah~

p/s:

Yang aku nk tergelak..hahahhaha..mase first goal tak silap kwn aku cite, patut man u tak goal, tapi goalkeeper arsenal tersepak lak masuk gawang sendiri..hurm..

tabah arsenal! aku bukanlah man u fan! tapi aku adalah..er..chelsea n mule rase mahu cerai liverpool~

alamak lagi 5 minit kelas..daaaaaaaa~

9 comments:

Mario said...

weh...apa ni...mana bole tglkn liverpool... sabar arrr,,, tgh nk naik balik arrr.... u'll never walk alone sis...
blues????ishhhh....dont u dare!!! huhu

Legasi Piston Pecah said...

yeah..MU

Tendou Sani said...

mana ada tersepak...ko salah interpret ke salah maklumat...tp aku rsa ko salah interpret...ekekeke...xper2 aku paham! ahahhaahahaha

ELYANA YAZMIN =) said...

mario:
alah bro! liverpool gile wat tension sgt season ni..ok2..setia..tapi chelsea ttp dihati gak..hahha..org sokong due club! pasti bukan Man U la..hahahha

Piston:
hahaha penyokong Man U ke? ces..hahaa

sani:
hahha silap..mybe aku salah phm kot..informer aku gtau, ade sket slack ngn keeper arsenal time tu, hik3x..~

] peiju aquilani[ said...

el... ko nak tak aku dtg bukit ubi pastu aku baka uma yg paling ujong tu????
nak nak???hahahaha

ELYANA YAZMIN =) said...

eleyh..dah ko nak aku wat cne pijuuu.. aku hampa..aku kuciwa dgn liverpool..xpala..aku bg mereka bermadu lagi..takpa2..tapi mungkin syg aku lebih pada chelsea now =p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

HAHHAHAHAHAHHAHAHA.


man u menangggggggggggggggg !


hoyeah2 !

deusXmachina® said...

Glory Glory Man United!!!!!!!!!!!

erk888

rienaxerra90 said...

GLORY GLORY MAN UNITED~
GLORY GLORY MAN UNITED~~
HEHEHEHEHE!!!!!!
YES!YES!YES!!!!

DUN B JELEZ LA AMOI~
GO RED DEVILS...(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...