ARsenal Tewas deNgan Man U..

TSK ..TSK..hahahhahaha.~

tu je..nak gi kelas chow chin chow..hahahah~

p/s:

Yang aku nk tergelak..hahahhaha..mase first goal tak silap kwn aku cite, patut man u tak goal, tapi goalkeeper arsenal tersepak lak masuk gawang sendiri..hurm..

tabah arsenal! aku bukanlah man u fan! tapi aku adalah..er..chelsea n mule rase mahu cerai liverpool~

alamak lagi 5 minit kelas..daaaaaaaa~

Comments

Mario said…
weh...apa ni...mana bole tglkn liverpool... sabar arrr,,, tgh nk naik balik arrr.... u'll never walk alone sis...
blues????ishhhh....dont u dare!!! huhu
Tendou Sani said…
mana ada tersepak...ko salah interpret ke salah maklumat...tp aku rsa ko salah interpret...ekekeke...xper2 aku paham! ahahhaahahaha
mario:
alah bro! liverpool gile wat tension sgt season ni..ok2..setia..tapi chelsea ttp dihati gak..hahha..org sokong due club! pasti bukan Man U la..hahahha

Piston:
hahaha penyokong Man U ke? ces..hahaa

sani:
hahha silap..mybe aku salah phm kot..informer aku gtau, ade sket slack ngn keeper arsenal time tu, hik3x..~
el... ko nak tak aku dtg bukit ubi pastu aku baka uma yg paling ujong tu????
nak nak???hahahaha
eleyh..dah ko nak aku wat cne pijuuu.. aku hampa..aku kuciwa dgn liverpool..xpala..aku bg mereka bermadu lagi..takpa2..tapi mungkin syg aku lebih pada chelsea now =p
HAHHAHAHAHAHHAHAHA.


man u menangggggggggggggggg !


hoyeah2 !
deusXmachina® said…
Glory Glory Man United!!!!!!!!!!!

erk888
rienaxerra90 said…
GLORY GLORY MAN UNITED~
GLORY GLORY MAN UNITED~~
HEHEHEHEHE!!!!!!
YES!YES!YES!!!!

DUN B JELEZ LA AMOI~
GO RED DEVILS...(^_^)

Popular Posts