Monday, February 8, 2010

Update sekadar Update (CHELSEA VS ARSENAL)..

CHELSEA! u can do it..dun let me down bebeh! hahaha..(ni baru isi setelah entry dah abeh taip) hoookeeeyyyhhh!! lame bebenor saye tak hapdet belog rexienerra neghh..ki3x..KENAPA??? hek3x.. even cite bila XX + XY pon tak dapat di update.. aisyhk! terasa tanggungjawab nk hapdet belog dah tak terlaksana..waaaa mahu nages maaa!!! ki3x..tapi takpa..kali ni update.. Maaflah tak dpt tunaikan janji nak update cite xx + xy..hutang dulu la cite tu.. meh nk story sket kenapa belog ini tidak dihapdet..ki3x..kali ni hapdet pon sbb nak bagi otak saye tak stress sbb x dpt menyaksikan sesuatuu.waaaaaa~

Mase weekdays (isnin hingga jumaat) cam bese la..buzy ngn esaimen n kelas.. (ok aku tau if dak kelas aku bace niii mesti nada diorang “pegi kelas la sangat kann ell”) seriusly, minggu yang baru berlalu ni saye cammm alahhhaaiiiii malasssssss sangatttt2222 nak pergi kelas.. even pegi kelas pon, saye menyorokkan diri di warung tepi guard house tu..kami pgl tempat tu ‘BAMBOOO’..ki3x..mmg tak pegi kelas mesti duk lepak kat situ minom air..membe n lecturer duk pung pang pung pang kt kelas menuntut ilmu..aduii..sayeee??? jeng3x..duk bamboo sampai bergelas2 teh o ais di minumnya..aduiiyaaiii.. pe nak jadi nihh?? ki3x.. Ni safuan la ni! ade sekali tu gi minom ngan die..bape jam entah duk melarat dekat bamboo!..pastu mule la aku nyorok belakang kete takot lecturer nampak aku ade kat kolej tapi tak masuk kelas..hahahahhaha..nak duk umah busan(walhal keje banyak).. actually dah naik muak dah ni.. terasa nak enjoy yang amat sangat.. ade satu petang tu, duk kt libry buat keje sket.. balik tu terus rasa..ohhh nak tidooo..malas dah ngadap buku!!! plizzzzz!!!!!

ni symptom2 aku dah malas nk ngadap kelas, bayangkan lah dari 28hb DECEMBER masuk kolej smpai la khamis lepas, saye ni tak berjalan n enjoy kehidupan muda mudi remaja ni.. tak tengok wayang, tak main bowling, tak karaoke..?? herk!!! karaoke??? ki3x..ok! fine tak reti karok! diorang kate saye nyanyi sopan sangat..ces! takpe2..pasni kita karok lagu jinbara..tgk rock tak rock elyana yazmin ni! hahahahha..

so ni lah nak cite, indirectly pe saye nk cite ni gak menjadi sebab kenape blog rexienerra ni semakin sunyii.. (-___-“) waaaaaaa.. tapi yang penting saya dah enjoy da! hepy sungguh!!ki3x~

Jumaat baru ni,

petang tu ade kelas actually ngan mr belal..tapiiii..ha! tapi ape??? ki3x..yang satu kelas ngan saye tau la tapi ape..ki3x..actually cam bese la x pergi la daku ke kelas itu..hahahhaha..daku tidurrr di rumah, kerana malam tu tido pukul 4 pagi menyiapkan report,  oh kenape lambat sangat report tu siap.???.sebab sebelum tu ade meeting maa, dr 10.30 hingga kul 1 kot..ki3x..so,,pagi tu pergi kelas n hantar report je..ki3x..terok2!! sila jangan ikuti teladan tak baik ini yeh anak2..hek3x.. selain itu, nak bagi rest badan sbb malam tu nak jenjalan dekat QB!!! yehuuu!!! lompat gembire sket!! ki3x..so tepat kul 5.30 someone ambik saye dekat umah, kami gi minom2 sat lepas tu gi ambil mak tiri (ain) and kak siti (nini) hahahahha.. ain n nini dapat name baru nampaknye..ki3x. sapelahhh bagi nama baru dekat depa ni.??.hahaha. abu n kyun la yang bagi..hahha. nak gelak guling2 rasenye..ki3x.. tapi takpa, berbalik pade jalan2 di QUEENSBAY (QB) tu.. kami jalan2, kami makan, kami tengok wayang, kami soping sikit(walhal sehelai je baju saye beli)pastu kami ..er..kami..er..hahha balik la..sbb tgk wayang pon kul 9.55 malam kan..jadi lepas tgk wayang terus balik la sbb by the time wayang abeh dah kul  12 lebeyh kott.. oh2!!!! tak lupe jugak..kami men kerusi urut! hahahaha..geli saye duduk dekat kerusi tu..ishk! haha..serius geli..hahahha..tapi best gak..haha.. seringgit jeee!! ngee..lalallalala~

ok2..dah balik around kul 1 pagi tu saye singgah dekat rumah BF kak ika, si syarul..ha! ade BBQ dekat situ..ok! di tekankan dekat sini..rumah syarul tu area  perumahan, lampu pon banyak, rumah die bawah tu ade CC, lepas tu tuan rumah yang duduk next door tu pon tak tido lagi senye time tu..sbb terang jep..n mereka pon bagi..van kolej pon lalu lalang tapi tiada kata ape2.. ha kire nak cakap tempat tu open la..ok fine! still tak manis..tapi takpelah..xde nak sorok pape.. saye terus terang jeh..xde nak sorok ape2 ni..ngee…bukan wat ape2..ngeh3x..batas2 saye maseh terjage hookeeeyy!!!..ngee..lalalla~

so singgah tunjuk muke n makan ayam n minom2 sikit lepas tu balik la..x larat doee nak lepak lama2..lagipon saye pon paham bahasa dah lewat kan..hek3x..haha..penat sudaaa time tu.. tapi chill la kan.. ngeh3x..  soo balik tu tidoo..

oh esok pagi nye (sabtu) ha! ade pesta ponggal..so saye tunjuk muke bg support dekat ain n nini..oh tak larat nak cite..jadi..nah gambar!

uhuhuhu.. tu jela..ahad pulak cne?? oh! aku tidur sahaja siang tadi sbb makan ubat kot. hurm..

tau2 je hari ni ade match CHELSEA vs ARSENAL..ngengG!!!! stresssssss!!!!!!!

kenape?? sbb tak dpt tgk!!! tahu takkk!! tahuu takkkk??? grrrrrrrrrrrrrr

p/s: hope chelsea menang!!! u can do it! oo yeahh oo yeah!! herm..still stress x dpt tgk.dusyh!

 

3 comments:

deus X machina said...

Chelsea vs Arsenal
Liveblogging @ erk888

Tendou Sani said...

boooooooooooo!!!! ekeke

ELYANA YAZMIN =) said...

hahha ape booo2 ni..ki3x..
jom2 tgk bola =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...