Sunday, April 4, 2010

bila dah bosan..ape jadik??

haahha meh tengok apa telah ku buat bila otak dah mula nak mereng sbb tak larat dah nak belajar..belajar..belajar..dan terus belajar… muahahahahha..

TADAAAAAAA!!!!!

 

uih ni jejaka pujaan HATIKUU!!! ekekekke

DONG WOOK OPPAA! SARANGHE!!!

muahahaha..

nak tgk gmbr sebelum?? ki3x… kecik2 sudah..buwek..takmo bg tgk berie..ekekke. ;p

 

muahahha.. ni lah hasil karya tak seberapa aku..muakakakakka..EL GILAAA DAAHHH!! ekekeke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gila bukan?? ekekke.. hohohoho..mereng sudah..

takpe2 janji happy =)

tidak mengapa…

exam semakin menghampiri,

terasa ingin berlari,

jauh dr sini,

tak larat sudah hendak teguh berdiri.

amacam?? jadik tak pantun empat kerat aku? ekekke

diam lah el, buet malu ja! ahaaha..

 

haih..sebenarnya, aku jeles neghhh!! tgk org laen aktif blogging..TAPI AKU??bukan tak teringin..ada keinginan..tapi terbantut dek kesibukan..

now dah tak bz sgt,,esaimen setel sudah, hope esok (isnin;5hb april) adalah kuiz terakhir harus aku tempuhi.. lepas tu..siap sedia untuk exam sudah..

yang tak best bile dekat exam ni..

kelas dah mula tiada makna untuk aku menghadirkan diri (padahal gi kolej lepak warung makcik BAMBOO  (-_-“) ki3x @ponteng la pe lagi), kerana lecture dah habes semuanya, kawan2 pula semua sudah sebuk study (makanya tiada kawan nak bermain)

takkanlah aku nak kacau diorang kot.. kang diorang flying kick aku sbb kacau diorang study.. diorang dah lahh semua rajin2 belaka..

ni membawa kepada …. BOOOOSSSSAAAAANNNN..

ni buat aku rindu esaimen yang menggunung.. (T_T)

UPDATE BLOG??

grr aku jeles dowh ramai update.. TAPI AKU???

cite XX +XY aku ape cer??

haih..mahu update semuanya..tapinya..

haruskah now aku update?? mood cam swing gile..

aku nak menaip tapi takda jiwa..adeyh.. aku hanya mampu menconteng blog aku dekat luahan hati ja..

nak wat sal mende laen..tiada mood..

kenapa ye??

  1. sbb final exam lagi 2 minggu
  2. sebelum ni BZ dengan final esaimen dan lab report.. al maklum nak tutup sem, semua nak kena marking and masuk dlm markah coursework aku..
  3. KUIZ yang bagai nak GILA!! (ni pegang percentage dlm exam tau..so takleyh main2..time ni nak cari markah..final SUSAHHH WOOOO)
  4. mood yang tidak stabel, mahu taknya, duk renyah dengan keja+IPSA+kuiz+final. macam2 lah lagi dlm kepala otak aku..wuuwuwuuu
  5. hurm..ape lagi yeh….huohhh! sebab nak update time cuti 2 bulan ++ nanti kot.
  6. suasana tak best, sebab ramai yang mudah emo now (dekat nak exam)

huuu.. tapi nak UPDATE GAK RINI! walaupon dengan entry merepek..sebabnye kann..JELES DAH TAK TERKAWAL BILA BACA BLOG ORG LAIN TIAP2 HARI..

tu je la keje aku ..hnya mampu baca, bz smpai tak tinggal jejak..pastu org pon tak dtg sini.sebab aku MENYEPI…wuuuu..sedeyh2~

ni aku taip entry ni pon., bila dah pecah otak, mati kutu, sasau duk umah sorang2..

TIDAK MENGAPA LAAAAA… apakan daya.. semua dah sebuk study 4 final~~

zasss chow lu r..mau mkn.. wuuuuuuuuuuu

p/s: smlm kuar jenjalan.. nak update sal tu.,jiwa kacau malas nak menaip cite tu..aahhaha …actually gmbr due bijik kat atas tadi  tu.. untuk artikel kawan mascom aku..die nak wat sat artikel stress dikalangan pelajar kolej..jadi aku tolong je la jadik model..hua hua hua~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...