Saturday, May 1, 2010

oh mari buang sawang dekat blog (>.<)y

_mg_0758v2

Apa punya anak dara ni ..ishk3x.. naik bersawang blog ni tak berupdate..hahahha.. macam mana nak update.. asyik bz je.. hahha.. tkdela bz mane.. cuma.. minggu2 exam ni, “hati wa takda taman la der!”..ewah2.. dah lama tak update blog tapi trend-trend terkini ikut pula kau yeh..hahaha.. ha trend?? trend ape?? ape yang trend..

alah tu yang sikit2 cakap ade bunyik cam ala2 adnan sempit (sam)..

“wa tengok lu kecik besar kecik besar der..”

now trend terkini budak2 remaja ..herk!! aiseyh elyana yazmin..lu bajet lu tak remaja la der..hahahha ahhh sudah kau elyana..jangan nak ber ‘adnan sempit’ pulak dekat sini.. hahaha.. well im uptrend..ngeh3x.. hahaha, aku pon tak tau la ade yang perasan ke tak trend ni..tapi now semua cakap mesti nak ade ‘wa’, ‘lu’, ‘der’ hahaha.. fine tidak mahu gelak tidak mengapa..siapalah aku dihatimu.. ki3x..

eh nak cerita ape ni.. ye pon nak ngemas bagi ade main objektif la untuk entri ni elyana yazmin oi..ki3x.. ponin nanti orang lain yang nak baca.. if ada yang nak baca la kan..hahha.. CAKK!! ki3x..

1. What are/is the objective/s of this entry ‘oh mari buang sawang dekat blog (>.<)y’ ? Describe in details.[3M]

answer:

This entry mainly as a starter after a long rest taken from blogging due to many upcoming programmed and activities in the blogger’s daily life.

Apart from that, this entry will also be discussing the programmes and activities  that had been messing with the blogger’s head for the past roughly about 2 months time.

Lastly, this entry will list down what he/she going to plan about her/his blog.

hah! tu dia.. cam soalan exam..hahaha .. ape la aku merepek negh!!!

ni la akibat wayar mane la hangus dalam kepala mase duk study untuk exam baru2 ni.. ki3x

ok sem ni ade peningkatan,

biasa study week baru terkial2 cari notes nak study.. tapi sem ni.. berjaya memaksa diri terkial2 mencari notes seminggu awal.. hehehe.. so ok la tu kan..hehe..

next, dulu bantai cite korea and cite ala2 kedoktoran gitu..hehe cam greys anatomy ngan  royal pain tapi, this sem aku bantai layan cite melayu dengan cerita ala2 vampire..haha..

nah list series aku duk layan:

  1. mertua vs menantu 1 & 2
  2. na-o-mei
  3. adamaya
  4. the vampire diaries
  5. big bang theory
  6. how i met your mother
  7. movies: ironman 2, stilletto, shutter island, definitely maybe, haunted room, niyang rapik dan banyak lagi..hehehe

banyak tak?? biasa la.. study2 buat aku merana, makanya ni la penghibur lara aku..hahaha.. nah suruh layan blog..haram la aku nak layan.. stress dah duk study lagi mau perah otak nak taip entry..hahaha..takmao2..ki3x..

oh sem lepas selalu study dengan adelin dekat apartment aku yang tersayang ni.. now die dah balik umah n ulang alik, makanya study week kali ni aku lebih banyak merayap ke asrama U (rumah membe). sekejap naik basikal, kejap scooter pink tu, skejap jalan kaki.. tgk la ape rezeki aku time tu.. up rezeki..naik kereta siap dengan ada drebar lagi hahaha..thanks housemate aku yang sudi hantar ambik aku kadang2 tu..ki3x.. scooter tu pon aku bedal housemate aku punya.. sian study pon kene bermusafir..hahaha..

then ape lagi yeh?? hahaha tu je la keje aku dekat sebulan ni..hahaha.. selain dengan makan yang melampau, perut aku ni perut tong drum kot…makan bukan maen banyak lagi..smpai ade yang takot tgk ak makan..hahaha.. biarkan.. hehehe.. hmm duit tak terkira la dah berabes dekat makanan saja..adess.. takpa janji perut suka hati..hehehe

so ape aku nak buat ni bila dah tamat exam?? hahaha

jeng3x

semalam sudah meronggeng bersama housemate aku tgk IRONMAN 2  midnite..hahha aku jejak dekat rumah dalam kul 4 pagi kot.. sebelum tgk midnite movie, layan domino’s pizza dekat tepi pantai area Queensbaytu. Lepas tu pekena mocha frap. size venti faveret aku. baru la gerak gi gurney plaza untuk midnite movie tu. wah bahagia betul aku..hahaha cume satu je tak terlaksana..karaoke…hahahahahha takpa2..aku gegar kat kuantan nanti..once aku balik..hahaha tak sabar ni nak balik kuantan! ki3x~

oho! exam tamat, tapi IPSA punya hal tak tamat, pagi tadi je dah ade meeting sekejap. haih2..ni yang duk peningkan kepala aku skrg.. herm.. aduiyaii… cepat la habes sem depan.. mahu bebas pada IPSA..hahaha..sem depan last aku berkhidmat sebelum next AGM. dah tua2 ni bagi orang muda la pulak buat kerja..ngahahahha.. cakap cam ape je..hehehe ..

UPDATE BLOG r ape lagi.. rindu sih sama blog..hahaha ..tapi still cuti ni jadual aku pon agak2 pack.. but.. more time too concentrate kat blog tercayang aku nih..ces cayang la sgt..hahahaha … sian kau blog..kekasih gelap aku je..hahhahha.. xpe2..nanti bb manjakan chyunk blog ye..meowww..hahahha~

p/s:

:. coming up after this entry is sambungan XX  + XY aku..ahahha~

:.  tak lama dah mak ayah aku nak gi europe..haaa jadi drebar+orang gaji la aku kt umah setelkan adek2 aku yang tak dengar cakap tu..huwaaaaa cuti ku di nodaiiiiii T__T

huhuhuhuhuhu melayang RM170 aku..hahahhaa.. tak best siap r! ki3x~

 

 

2 comments:

AcanCapik said...

big bang theory best kan. lawak bijak. huhu...

ala, dah tgk ke iron man 2? baru nak ajak tgk skali. muahaha...

sky8men said...

ngeh ngeh....sy lom abs exam lg nih... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...