Wednesday, October 27, 2010

the 100th follower?

Wahhh dah 100 followers .. i loike! ishik..ishik.. hahaha..

mr ket

ok sangat gedik disitu..tammat.

Ok actually, takdela nak bangge and takde la nak gah sangat dgn adenye 100 orang follower ni.. aku takde perasaan sangat pon.. tapi terima kasih kot aku nak ucapkan..hehehe..

tapinye.. dah jadi trend di kalangan blogger..yang aku rase tak salah kot aku nak follow..untuk celebrate follower yang ke-seratus ni.. nak tunggu smpai seribu memang sampai aku dah kerja , beranak pinak pun takkan cecah kot.. menarik jugak… boleh merapatkan silaturahim.. lagipun aku hargai semua yang bace blog aku.. silent ke tak silent ke.. dah le aku lak cam chipsmore dekat dunia blogging.. membebel pulak kan.. ha sambung kepada topik sebenar…

ok sila lihat dekat gambar first yang pegang kucing tu.. tak tau la picture ni boleh kelik untuk tumbesaran ke tak… try la kalau tak nampak sape… ngeh ngeh ngeh..

meh cerita serba sedikit tentang follower ke seratus ni..

Beliau merupakan sorang blogger.

Pemilik blog otak-kucing.blogspot.com.

Name cyber beliau: Mr. Ket.

isi-pati blog beliau: komik buatan beliau yang khas di ilhamkan dari otak-kucing beliau..ekekke gurau2..

aku pun tak interview die sangat.. sebenarnye tak interview pun…

agak2 nak kenal die.,

gi la terjah blog die.. hahahaha…

oh sebelum tu aku nak gtau..aku suke header blog die snrnye..hahahha

Capture

ucapan untuk Mr . Ket..

terima kasih ye Mr. Ket sebab jadi follower ke seratus ku..keh3x.. mase mule2 nmpk kau di chatbox aku ingt ko punye blog byk gambar kucing  gebu comel2..banyak2.. menyebabkan aku nak gi rembat satu due gmbr.. tapi pergi2 tgk2 komik.. tapi takpe..anda kreatif.. teruskan usaha.. seterusnye maaf le lmbat aku buat entri khas untuk ko ni.. aku gi KL hari tu.. lepas tu balik2 emosi terganggu (alasan).. tapi ini khas untuk ko k.. so keep up blogging =)kalau jadi penulis komik berjaya jangan lupe aku..keh3x..aku ketuk ko nanti. hahaha gile garang.. lepas tu kan.. mintak maaf tak dpt mention lebih2 sangat pasal ko..since aku pun takde kesempatan lagi nak godek ko punye blog untuk buat entri pjg2 pasal ko je..ekekke..ape pun

SETULUS HATI AKU, AKU MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH YE SEBAB TELAH MENJADI FOLLOWER KE –100 BLOG REXIENERRA’S  =)

p/s:

langsai dah hutang aku kt ko..kahkahkah..jangan kate aku tak buat entri ke-100 ni..ki3x.. aku ketuk ko nanti.. gurau je. ;p

 

1 comment:

Mr.Ket said...

adui..sakit kena ketuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...