Thursday, October 28, 2010

Memikirkan untuk design header blog rexienerra?

Lama dah nak buat header sendiri, tapi aku tidak KREATIF.

Lama dah nak buat header, tapi masa banyak allocate dekat perkara lain.

Lama dah nak buat header..tapi…

arghhh!!!

hendak seribu daya tak hendak seribu dalih”

Pendek kate sebelum tamat tahun 2010 aku punye blog perlu ada :

  1. header sendiri,
  2. upgarade apa yang patut,
  3. facelift (curik ayat ariffshah),
  4. perlu tamatkan cerita Bila XX + XY.

Lepas tu slow2 masuk contest … er… ..er…

(banyak la kau punye plan nak masuk contest, lepas tu bedebuk kerja kau tambah tiba-tiba, pastu blog bersawang cam ape, pastu kene virus pastu kelam kabut..pastu..three…)

malam ni takde mood nak sambung xx + xy.. otak dah ngengong..

p/s:

aku tido pukul 7 pagi semalam, bangun balik pukul 10 pagi, lepas tu rush2 setel hal dekat fakulti (usm pelik skit panggil school..euww tak suke aku gune school) cam budak skola.. and aku masih tidak tido-tido lagi setelah aku bangun 10 am tadi. sekrang tepat 12.27am.

11 comments:

wawa said...

woi..ni pe kes kembali bersemangat nk berblog? nk jd femes juga ke? =p

wawa said...

haa... aku tgh memikirkan utk meninggalkan blogspot.

ELYANA YAZMIN =) said...

faymous?
aku dah cukup faymous! hahahaahha

takde la..ko tau kan blog aku ni hari tu dah cun aku setting ikot slera aku lepas tu die boleh pulak kuar mnde ngarot2..pastu aku baru perasan byk spam kt entry lama..sadis betul.. 138 komen..semua spam.

jadi ni nak bagi ak punye blog kembali tersusun dan teratur..

kalo aku nak faymous wa, aku gi kawen ngan lee dong wook, aku sbb takmo feymes aku reject pinangan die..keh3x

ELYANA YAZMIN =) said...

nak skandal ngan wordpress pulak?

minn said...

rilek r..
2010 abis lambat lg..

ArifmoraleS said...

ha3....mung memang femes el...ha3

d_tieah said...

Guna psp la..
Sng je buat header yg simple..

Sasa Al-Sharif said...

nanti buat header kecik ya. supaya senang aku nak lawat ko, loading pun laju aja :)

Heidi Shafiq said...

hehehe.. blog aku still xde header lg..

Mario said...

aku takde header sbb tak tau buat...haha

ELYANA YAZMIN =) said...

@minn
hahha..pejam celik dah hujung tahun nanti.

@morales
memang pun. tengok hang pun setuju ;p

@d_tieah
serius senang? soalnye takde idea nak bagi cane simple but menarik.

@sasa
baeklah akan buat yang mudah loading. nak simple je pun ;p

@heidi shafiq
ha jom kita buat header same ;p

@mario
ha jom le kita belajar.jom la mario my preng!;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...