Monday, November 8, 2010

final exam sudah tiba.

malas nak cerita banyak..

aku tengah kelam kabut nak cover syllybus nak study.. ;p

tu le awal2 tak study elok2..;p

nah tengok la jadual exam aku yang gila syaitooonnnn!!! hahaha

exam 

oklah..ni ucapan aku untuk semua budak2 yang tengah exam dan akan exam:

“KITA REMPUH SAJA TEMBOK ITU!!!” ;P

GOODLUCK SEMUA =)

yang dah habis exam: tak payah nak happy sangat la.. karang kuar result masing kecut perut jugak kan?? keh3x..

p/s: gambar itu hanya hiasan..aku takdelah serajen itu..itu gambar time kwn aku mintak jadi model student stress study untuk artikel mascom die..keh3x ;p

2 comments:

Wawa said...

Cam best je gap exam ko sayang oi... Muakaka.. tu la.. study week xnak study.. haha.. good luck.. slow2 ok.. U can do it.. =)

mario said...

good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...