Sunday, November 14, 2010

great teacher onizuka (GTO).

exam1

Sebenarnya tiada kaitan pun apa aku nak luah dekat sini dengan tajuk.. kahkahkah ;p

Sebenarnya aku ada lagi dua paper, esok (isnin) dan hari keesokannya (selasa).. Esok, paper 3 kredit.. selasa pulak paper 4 kredit..hadui2..bagaimana ni sih..esok aku ada paper..tapinyee…. arghhhhhhhhhhhh… malas gila nak study ni.. adoi3x.. Sepatutnya mood cuti ni tidak boleh sama sekali ada buat masa yang sangat genting ini.. subjek selasa tu 4 KREDIT ……. berat aku cakap kau..nota tebal cam apa je..and itu je la satu2nya subjek aku tak sentuh-sentuh lagi dan aku memang tak tau sempat tak nak habis dalam masa satu hari untuk study nak-nak dengan mood aku yang dah kearah cuti-cutian..haih..unbelievable (T__T)..

subjek esok, actually berjaya aku habis study sebelum start exam hari tu..tapikan..tapikan.. AKU TAK INGAT APA-APA PON yang aku dah study tu.. aduii ayomaaa.. nak kene ulang balik satu persatu ni..ya Allah..sangat malas kot.. haiyo.. bagaimana ini..bagaimana..

ok sudah el.stop it!

pergi study sekarang..

oh sebenarnya aku baru lepas habis tengok GTO..kahkahkah..sgt malas weii..patut ada masa hujung minggu study ni tak..cam bese la..name pon elyana yazmin kan.. bile aku gi bilik sebelah cakap …wehh apesal aku malas gile ni.. nak tau diorang jawab ape???

“bila masa yang kau rajin?”

kahkahkaha..FINE!

bila lah aku nak jadi serajin budak-budak F4? kehkehkeh ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...