Wednesday, November 24, 2010

tired but ok.

DSC_0049

gambar: pergh ni ter-grad awal ;p, padahal pinjam akak senior punye untuk buat gila ;p 

well nothing much, arrived dekat Penang pukul 5.30 pagi tadi. Kinda pelik la, since hari tu aku balik kul 10pm smpai 7.30am. ni aku balik pukul 9pm sampai pukul 5.30am.. dulu-dulu pun macam ni gak smpainya dalam 5.30 pagi..cume heran lah..tak silap aku dah 3 kali la smpai kul 7 lebih..hmm..pelik2 bas ni..ok malas nak mengarot dekat hal bas tu..depends on driver la kot. anyway, penat dowh travelling ni. hahaha.. tak dapat nak tido sangat since kesejukan tahap dewa, mahu taknya dah lah aircond konsortium memang sejuk ditambah lah pulak dengan hari hujan.. memang macam dekat over the sea lah aku cakap sejuk nye yaw..haih..apepun naseb sampai tu tak mati kesejukan..kahkahkah..

kul 9 dah ready nak pergi lab, so kemas kini data semua, lengkapkan ilmu ape yang patut dekat dada untuk bertemu professor idola aku iaitu prof yuen dengan akak postgrad yang seriusly banyak bantu aku iaitu kak yanti..ngeh3x. so basically aku akan adopt research kak yanti tengah buat, well untuk level master komfem-konfem la dia punya lagi detail, so aku punye level ni stakat amek satu part dari research dia je. Ingat nak buat research memang totally independent tapinya akibat kekangan masa dan banyak procedure so aku akan bantu kak yanti la pendek katenye. Prof yuen kata untuk research exercise ni nak expose kita dekat research untuk degree level, dah masuk master nanti baru la gila detail. trust me to do research dekat area-area clinical, technology bukanlah satu perkara yang mudah.kalau nak compare dengan social administration. Social admin developed questionnaire tapi bila bab-bab clinical, tech ngan mende2 ade logy dekat blakang contoh pharmacology, pathophysiology .. pergh leceh.. banyak lab..ngee..

oh aku bukan budak lab, tidak dilahirkan untuk menjadi saintis pun. tapi kalau jadi mmg miracle la ;p hehhe ;p nak cerite panjang pasal ni.tapi tengok la nanti kalau ada masa terluang.. ngeh ;p

dalam 3 minggu ni sure bz gila.. agak tak terkejar tapi takpe slow2 kayuh.. ;p

susah-susah dahulu , senang-senang kemudian ye anak-anak ;p

p/s:

lepas ni aku akan ada dekat lab dari kul 9am or 10 am hinggalah 6pm. kalau time kene buat analysis rasanya lebih lewat pada 6pm menurut kak yanti ;p

oh ya, sabtu ahad pun ada lab ngahaha ;p ok gak, duk sorang2 dekat usm buat ape hujung minggu, ade kereta lain cerita an..so basically mengisi masa lapang dengan faedah berganda la ni ;p

1 comments:

Mario said...

yela...bersusah2 dahulu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...