Tuesday, February 21, 2012

Stress

Dah lama tak update blog..

Hari ni satu mende jeh.. 

Aku stress..

Nama je pengalaman ada, tapi mesti nak cari penyakit gak..

Malas dah nak cara.. 

Fikir pon buat sakit hati...

Layan tak kena..

Tak dilayan tak kena..

Final sem ni macam2 hal plak..

Ketenteraman aku yg puas aku dapatkan balik dah mula nak berkocak semula..

Dan aku tak suka..

Dan aku nak jauhi..

Dan aku taknak berulang..

Sesungguhnya aku memang tak larat..

Aku doa sangat tuhan x duga aku lagi sekali ngan mende ni..

Sbb aku sumpah tak larat..

And aku nak tido..

Bye

 

 

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...