Monday, July 16, 2012

Finally i got to feel the feeling of ‘ Tanam Anggur’

 

DSC_0049

 

Gambar: Itu tipu, aku tak grad lagi, aku grad bulan 9 ni, jemputle datang.. itu jubah senior last ye

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi …

Aku sekarang sudah tamat pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Farmasi..

Lama juga telah aku tinggalkan blog ni, almaklumlah sibuk dengan kehidupan di alam nyata..

Bila sudah tamat final exam baru ni, baru lah ada masa nak tengok-tengok dunia blog sekarang..

Banyak yang sudah berubah, dunia blog semakin hebat siap dengan function tersendiri seperti blogpolis anjuran nuffnang kalau tak silap, Dig award ke ape entah..

Perkara ni pun mostly aku dapat update sebab ikut blog ariffshah.com.. kalau tak tengok blog dia memang haram la nak tau perkembangan dunia blog sekarang..

Blogging sekarang jauh berbeza dari zaman aku mula-mula blogging dulu, mase tu paling aktif pun gengblogger..

Anyway, blog aku ni tak berubah.. bila aku tak busy boleh la nak jengah.. banyak perkara terbengkalai dalam blog ni dan sebagai contoh;

  • Cerita bersiri XX + XY
  • Entri Lawatan ke Eropah untuk ‘Student Exchange Programme’
  • Entri Lawatan ke Eropah selepas matrikulasi

Wahahha, pendek cerita banyak dah aku tak buat, bila ada masa mungkin boleh resume balik :p

MUNGKIN kalau aku rajin.

Lama tak blogging rase kelakar plak bercakap dengan blog sendiri.

I guess thats all kot for now.Ini ape mimpi aku update pon tak tau le :p

 

p/s: Fazley menang masterchefcelebrity!

….and inilah rasa menanam anggur.. bosan.. tapi naseb banyak mende dekat rumah kene setel.. so takdela sasau sangat dibuatnye :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...